Вкусете домашни производи и домашна храна

Здрави и вкусни, свежи или преработени продукти со висока нутритивна вредност, произведени да бидат дел од Вашата трпеза

Истражете ја околината и регионот

Погледнете ги прекрасните места во Пелагонискиот Регион со богата историја, култура, и прекрасна природа, кои постојат за секоја Ваша посета да ја претворат во најубав спомен

Бидете во чекор со евент туризмот

Резервирајте го датумот на Вашето следно незаборавно доживување

Спремете се за авантура

уживајте во достапните организирани тури водени од лиценцирани локални туристички водичи

Регистрирајте се сега

за да разберете први што се случува на сред село!

Со регистација на нашата страница секогаш навремено ќе ги добивате сите информации за сите попусти, настани и неоткриени убавини во нашиот крај, на Вашата мејл адреса!